Krilov arkitekter

Laplandsgade 2
2300 København S

Krilov Arkitekter er specialister indenfor funktionelle byggerier og anlæg: genbrugsstationer, infrastrukturelle anlæg som forsyningsanlæg, vej og jernbane, hvor der indgår designelementer som belysning og støjskærme. Hertil kommer byggeri og indretning af biblioteker, skoler og kontorhuse. Med grundige analyser af behov og sammenhæng finder vi frem til de bedste løsninger i samarbejde med bygherre og interessenter. Vi er eksperter indenfor bæredygtigt byggeri – fra produktion til vedligehold og nedtagning eller ændring af bygningers funktion.

Laplandsgade 2 beskåret.jpg
Jesper-1 sh.jpg

Jesper Krilov

Arkitekt MAA, ejer

Visioner og praktik er tæt forbundne, når Jesper er involveret i byggeprojekter. Med sine mange års erfaring i projektledelse, sikrer han at projekterne gennemføres i overensstemmelse med de arkitektoniske visioner.

Han har en enestående viden om infrastruktur og de opgaver, der er knyttet til vejanlæg med broer, støjskærme og belysning. Jesper har en særlig ekspertise indenfor bæredygtigt byggeri og har specialiseret sig i etablering og ombygning af genbrugsstationer.

Tlf: 7021 0414

Mobil: 2346 1808

Mail: jks@krilov.dk

Bente Stensen Christensen

Bente Stensen Christensen

Grafisk designer

Indsigt og overblik er kendetegnende for Bentes arbejde med visuel formidling og kommunikation. Med mange års erfaring indenfor udstillingsdesign og formidling af alt fra raketvidenskab til babytegn har Bente en bred viden om modtagere og midler til at nå dem.

Tlf: 2651 0515

Mail: bsc@krilov.dk

Kirstine Agergaard Jensen

Kristine Agergaard Jensen

Cand. arch., projektleder

Æstetik og funktionalitet er nøgleord, når Kristine går i gang med projekter. Kombineret med god konceptudvikling og et skarpt overblik giver det resultater på et højt arkitektfagligt niveau.

Gennem sit arbejde med funktionelle anlæg har Kristine særdeles gode kompetencer indenfor logistik, funktionalitet og tilgængelighed.

Mobil: 2335 1017

Mail: kj@krilov.dk

Hafsteinn Ævar

Hafsteinn Ævar Jóhannsson

Arkitekt MAA

Med stor sans for materialer og sammenhænge bidrager Hafsteinn til gennemarbejdet og stilfuld arkitektur. Hans talent for at sætte sig ind i detaljer uden at miste overblikket for de store linjer giver både nøjagtige, overskuelige og helstøbte tegninger af de projekter, han arbejder med.

Mobil: 3044 3124

Mail: ha@krilov.dk